پیشنهادی به مسئولان آفلاین کشور
باسلام و احترام
قانون باید فقط و فقط در صورتی اجازه حضور شبکههای اجتماعی خارجی را در ایران بدهد که شبکههای اجتماعیای که به طور خودکار و با کمک هوش مصنوعی مطالب ضدّارزشهای اسلامی مثل فساد جنسی، اخلاقی و مشروب و ضدّحجاب و… را مسدود میکنند، جهانی شده باشند و در کل دنیا به طور گسترده استفاده شوند، دقیقاً به همان شکلی که مثلاً در تلهگرام و اینستاگرام مطالب مربوط به مقاومت را آنی سانسور میکند، اقدام کنند.
در این حالت مردم دنیا در یک فضای رقابتی حق انتخاب بین شبکۀ اجتماعی سالم و ناسالم را دارند و قانون میتواند اجازه دهد مردم ایران هم مطابق با دیگر کشورها این حق انتخاب را داشته باشند. جهانی شدن شبکههای مسدودکنندۀ مطالب ضدّارزشهای اسلامی، طبیعتاً ثمرۀ اقتصادی بالایی هم برای ایران دارد.
ریاست دستگاه قضا گفتند: یک نگاه این است که آن بخش فضای مجازی که بیضرر نیست ولی ضرر کمتری دارد را محدودیتهایش را برداریم ولی در کنار آن از سکوهای داخلی خودمان هم حمایت کنیم و در کنارش زیرساختهای خودمان را هم توسعه دهیم.
این کلک را واردکنندگان دارو به حکومت سالها قبل زدهاند و به بهانۀ اینکه کمکم دارو را داخلیسازی میکنیم، مجوز واردات را گرفتهاند و خداحافظ شما!!! اگر پشت گوشتان را دیدید، داروی داخلی را هم میبینید. اگر داخلیسازیای هم سالهای بعد رخ داده، دلیلش چیز دیگری بوده نه قولی که به حکومت دادند.
فکر میکنم خودروسازها و سایر صنایع به ظاهر تولیدی ولی در واقع واردکننده هم این کلک را زدهاند. فقط مانده شرکتهای مرتبط با فضای مجازی هم این کار را بکنند! که الحمدلله ظاهراً دارند موفق میشوند.
مطمئن باشید اگر برنامههای خارجی در ایران مجاز شوند هم، با هزار و یک بهانه هیچ اتفاقی برای پیشرفت و تقویت برنامههای ایرانی و زیرساختهای ما نمیافتد.
با تشکر/